Вінничанам зробити біометричні документи допомагатиме чат-бот

Новини Вінниці / Вінничанам зробити біометричні документи допомагатиме чат-бот

Відтепер вінничани можуть користуватися не послугами консультанта, а чат-бота, який допоможе в оформленні біометричних документах.  Чат-бот Державної міграційної служби України доступний в Telegram та Viber.

Відтепер вінничани можуть користуватися не послугами консультанта, а чат-бота, який допоможе в оформленні біометричних документів. 
Чат-бот Державної міграційної служби України доступний в Telegram та Viber.

«Робота чат-бота полягає в тому, що він поставить особі кілька запитань щодо індивідуальних умов оформлення документа та поінформує, які саме документи потрібно мати із собою під час оформлення у міграційній службі або центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП). В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС -  ID-картки, закордонний паспорт, а також посвідки на постійне та тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства», - повідомили у прес-службі Вінницької ОДА.

Як йдеться на сайті Вінницької ОДА, чат-бот – це вже 12-й електронний сервіс, створений міграційною службою з метою підвищення якості надання адміністративних послуг та зменшення корупційних ризиків.

Аби скористатися новим сервісом потрібно  відсканувати QR-код у відділені ДМС. Телефон сам запропонує обрати месенджер. Також можна перейти за посиланням: 

Чат-бот (VIber) https://bit.ly/2CrSpEC

Чат-бот (Telegram)  https://bit.ly/2uagoU8