Вінничанам тепловики обіцяють, що у жовтні не залишать без гарячого водопостачання

Новини Вінниці / Вінничанам тепловики обіцяють, що у жовтні не залишать без гарячого водопостачання

Протягом сьогоднішнього дня, 27 вересня, в квартири вінничан, в яких останнім часом не було гарячого водопостачання, поступово повернуть гарячу воду. Мова йде про будинки, які зокрема знаходяться на Слов’янці та Вишенці. Принаймні це пообіцяли на підприємстві «Вiнницямiськтeплoeнeргo».

Протягом сьогоднішнього дня, 27 вересня, в квартири вінничан, в яких останнім часом не було гарячого водопостачання, поступово повернуть послугу. Мова йде про будинки, які зокрема знаходяться на Слов’янці та Вишенці. Принаймні це пообіцяли на підприємстві «Вiнницямiськтeплoeнeргo».

Нагадаємо, як зазначається в офіційній заяві комунального підприємства, «Вінницькій міській раді спільно з КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» вдалося позитивно вирішити питання виділення номінацій на природний газ для підприємства на поточний місяць - вересень».

Щодо палива у жовтні, то у КП «Вінницяміськтеплоенерго» запевнили, що підприємство займається оформленням договорів для отримання номінацій на природний газ. Процес знаходиться в стадії підписання документів, тому споживачам можна не турбуватися. Також є перспективи того, що й опалювальний сезон почнеться вчасно, як тільки середньодобова температура буде нижчою за +8 градусів.

Нагадаємо, раніше NаПарижі повідомляв, що НАК «Нафтогаз України» залишив КП «Вінницяміськтеплоенерго» (ВМТЕ) без блакитного палива. Газовий монополіст вважає, що підприємство, яке нині забезпечує теплом 90% міста, має сплатити 58-мільйонний борг іншого постачальника – ДП ТКЕ «Маяк», чиє обладнання використовує.

 

Саша Григоровська

27 вересня, 2018