Вінничан запрошують на «Зимове КОТОпаті»

Новини Вінниці / Вінничан запрошують на «Зимове КОТОпаті»

«Зимове КОТОпаті» – це виставка котів й кішок. Організовує її Вінницький клуб любителів котів «КЕТ». Побачити пухнастих красенів й красунь можна буде 22 та 23 грудня на третьому поверсі ТРЦ «Мегамолл».

«Зимове КОТОпаті» – це виставка котів й кішок. Організовує її Вінницький клуб любителів котів «КЕТ». Побачити пухнастих красенів й красунь можна буде 22 та 23 грудня на третьому поверсі ТРЦ «Мегамолл». Про це повідомляється на сторінці згаданого клубу у Facebook. До речі, там розміщені й умови участі у виставці, тобто те, як господарі зможуть представити на ній свого породистого чотирилапого улюбленця.

Звісно, на виставці буде цікаво як дітям, так й дорослим. Обіцяють влаштувати котячі шоу та конкурси. Словом, у вінничан з'явиться гарна нагода цікаво провести час зі своїми дітьми та друзями.

Як й на попередніх виставках цих милих тварин, про що повідомляв NaПарижі, на цій також буде на що подивитися й отримати багато гарних вражень. 

Як зазначається на сайті moemisto, вартість квитків така: дорослий - 50 грн, дитячий - 30, для пенсіонерів – 40. Учасники АТО зможуть безкоштовно побачити «Зимове КОТОпаті». Для дошкільнят також вхід вільний.

До речі, на виставці встановлять скриньку для доброчинних внесків. Вона знаходитиметься біля стенду ГО «Звичка оберігати». Зібрані кошти витратять на найнеобхідніші речі для бездомних тварин.

 
 

Юрій Ярмощук

10 грудня, 2018