Вінничан запрошують на родинний фестиваль «Сонях», пригощатимуть варениками з вишнями. Де ще святкуватимуть на Купала?

Новини Вінниці / Вінничан запрошують на родинний фестиваль «Сонях», пригощатимуть варениками з вишнями. Де ще святкуватимуть на Купала?

Відбудеться цей святковий захід завтра, 5 липня, на березі водойми в районі олійножирового комбінату. Там буде цікаво дітям й дорослим. Влаштовуватимуть конкурси, а також родинну дискотеку. Виступатимуть творчі колективи нашого міста. А ще обіцяють пригостити варениками з вишнями. Тож усі охочі мають можливість розважитися на свіжому повітрі й отримати купу гарних вражень. Почнеться він о 18:00.

Відбудеться цей святковий захід завтра, 5 липня, на березі водойми в районі олійножирового комбінату. Там буде цікаво дітям й дорослим. Влаштовуватимуть конкурси, а також родинну дискотеку. Виступатимуть творчі колективи нашого міста. А ще обіцяють пригостити варениками з вишнями.

Тож усі охочі мають можливість розважитися на свіжому повітрі й отримати купу гарних вражень. Почнеться він о 18:00.
Влаштувати цей фестиваль, зокрема, допомагають депутати Вінницької міської ради Алла Власюк та Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко.

«На гостей нашого фестивалю чекатиме літературно-мистецький проект «Читай місто» від Вінницької міської централізованої бібліотечної системи, фотозони, де можна буде сфотографуватись з велетенськими 3D квітами. Також діятимуть розважальні локації, для діток проводитимуться різноманітні майстер-класи, інтерактивні лекції, конкурси тощо», – розповіла Алла Власюк.

Цей фестиваль проводиться у згаданому мікрорайоні з нагоди свята Івана Купала. Й щороку збирає чимало родин.

Нагадаємо, що на Івана Купала у Вінниці відбудеться низка святкових заходів, зокрема, на Вишенському озері протягом трьох днів – 6, 7 й 8 липня – триватиме «Купальський пікнік». А на території Подільського зоопарку покажуть виставу «Свято Івана Купала» за участю чортів, Русалки й Водяного.


 

Юрій Ярмощук

4 липня, 2018