Вінничан запрошують на передріздвяний велопарад Дідів Морозів

Новини Вінниці / Вінничан запрошують на передріздвяний велопарад Дідів Морозів

У Вінниці цьогорічні новорічні свята вирішили проводити без Діда Мороза, а мешканців та гостей міста у резиденції на Майдані Незалежності, вітають Святий Миколай та Санта-Клаус. Та попри це вінничани не готові на завжди «позбутися» від заклик бороданів та традицій які з ними пов’язані.

У Вінниці цьогорічні новорічні свята вирішили проводити без Діда Мороза, а мешканців та гостей міста у резиденції на Майдані Незалежності, вітають Святий Миколай та Санта-Клаус. Та попри це вінничани не готові на завжди «позбутися» від звичних бороданів та традицій, які з ними пов’язані.

Тож традиційно запрошують велосипедистів та любителів «велопокатушок» на щорічний Велопарад Дідоморозів. Цього разу він відбудеться 5 січня. Учaсникaми передріздвяного заїзду мoжуть стaти всi oхoчi. Гoлoвне, мaти хоча б один аксесуар Дiда Мороза, Санта-Клауса, Снiгурки чи прикрасити свiй велосипед.

Організовує вже дев’ятий вінницький велопарад Дідоморозів активісти ініціативної групи «Критична маса. Вінниця» та ГО Вінниця Мобільна.

На фініші всі учасники зможуть прийняти участь в конкурсі на найліпший костюм та отримати новорічний подарунок в номінаціях: «Велодідомороз», «Велоснігурка», «Новорічний Олень» (найкраще прикрашений байк), «Навколоноворічний креатин» (сніжинки, зайчики,білочки, тощо).

Збiр учасникiв o 12:00 на Майданi Незалежностi. Старт o 12:30.

Маршрут: Майдан Незалежності - Оводова- Грушевського - ЦПКіВ ім. Пєшкова (Горького) - Пирогова - Келецька - 600-річчя - Хм. шоссе - Соборна. Фінішують учасники святкового велозаїзду на площі біля колишнього кінотеатру "Росія".