Вінничан запрошують до парку, щоб гучно та смачно провести зиму і відсвяткувати Масляну

Новини Вінниці / Вінничан запрошують до парку, щоб гучно та смачно провести зиму і відсвяткувати Масляну

Смачне і неймовірно сите свято Масляна, яке у більшості українців асоціюється із поїданням млинців цього року у Вінниці святкуватимуть у центральному парку культури і відпочинку. Організатори приготують для вінничан чимало смачненького. Аби було веселіше ласувати учасники свята під виступи народних колективів.

Смачне і неймовірно сите свято Масляна, яке у більшості українців асоціюється із поїданням млинців цього року у Вінниці святкуватимуть у Центральному парку культури і відпочинку. Організатори приготують для вінничан чимало смачненького. Аби було веселіше ласувати, учасників свята розважатимуть виступами народні колективи.

Розваги, ярмарок смаколиків, фотозони та ще багато сюрпризів чекатимуть вінничан на майдані "Водограю" в суботу 17 лютого. Святкування розпочнеться о 12:00. Виступи народних колективів стартуватумить о 14.00 годині, гості свята матимуть можливість взяти участь у різноманітних іграх і конкурсах. 

Нагадаємо, Масляна – стародавнє слов’янське свято, що символізує проводи зими і очікування весни. Гуляння народу триває тиждень і завершується Прощеною неділею. У 2018 році Масляна починається 12 лютого і триватиме до 18 лютого включно.