Вінничан, яких затримали з рекордною партією наркотиків, у суді звільнили з-під варти

Новини Вінниці / Вінничан, яких затримали з рекордною партією наркотиків, у суді звільнили з-під варти

Вінницьким міським судом обрано домашній арешт та звільнено у залі суду без визначення застави двом підозрюваним у зберіганні наркотиків, які за ринковими цінами коштують близько 7 млн грн. У прокуратурі Вінницької області подали апеляцію на доволі м’яке рішення суду.

Вінницьким міським судом обрано домашній арешт та звільнено у залі суду без визначення застави двом підозрюваним у зберіганні наркотиків, які за ринковими цінами коштують близько 7 млн грн. У прокуратурі Вінницької області подали апеляцію на доволі м’яке рішення суду.  

Нагадаємо, спецоперацію проводили співробітники СБУ. В двох районах Вінничични під час обшуків 1 лютого у чоловіків вилучили оптову партію канабісу. Їм оголосили про підозру у скоєнні злочину передбаченого ст. 307 КК України.

Як зазначають у прес-службі прокуратури Вінницької області, вилучено значну кількість наркотичних засобів, прокурор подав клопотання до суду про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою із розміру застави у сумі понад 500 тис. гривень кожному.

У задоволенні клопотань суд відмовив. Людей звільнили з-під варти. Їм обрано обмеження у вигляді домашнього арешту.

Олег Верлан

6 лютого, 2019