Відвідувачі й продавці вінницького ринку можуть залишити продукти для нужденних

Новини Вінниці / Відвідувачі й продавці вінницького ринку можуть залишити продукти для нужденних

Через брак коштів нині декому доводиться відмовляти собі у найнеобхідніших речах, навіть у продуктах. На жаль, такими є реалії. Небайдужі подоляни намагаються допомогти нужденним. Як повідомляв NaПарижі, влітку у Козятині родина підприємця Олександра Автухова ініціювала доброчинну акцію – щовівторка вони ставлять біля ринку лоток з хлібобулочними виробами. Взяти буханець може кожен, хто того потребує. А у Вінниці реалізовується схожа добра справа. На ринку «Вишенька» нещодавно облаштували полиці, на яких небайдужі покупці й торговці залишають харчі для найбідніших містян.

Через брак коштів нині декому доводиться відмовляти собі у найнеобхідніших речах, навіть у продуктах. На жаль, такими є реалії. Небайдужі подоляни намагаються допомогти нужденним. Як повідомляв NaПарижі, влітку у Козятині родина підприємця Олександра Автухова ініціювала доброчинну акцію – щовівторка вони ставлять біля ринку лоток з хлібобулочними виробами. Взяти буханець може кожен, хто того потребує.

У Вінниці реалізовується схожа добра справа. На ринку «Вишенька» нещодавно облаштували полиці, на яких небайдужі покупці й торговці залишають харчі для найбідніших містян. На невеликому стенді написано кілька слів, прочитавши які, відразу стає зрозуміло для кого ці продукти.

Про доброчинну ініціативу – у сюжеті телеканалу «ВІТА».

Юрій Ярмощук

12 грудня, 2018