Відомий телеведучий Юрій Горбунов під час війни виїжджав відпочивати на іспанський курорт

Новини Вінниці / Відомий телеведучий Юрій Горбунов під час війни виїжджав відпочивати на іспанський курорт

Ледь вщухнув скандал з 33 мільйонами на серіал про «інгулецького папу» Поровознюка, як журналісти дізналися, що відомий продюсер та телеведучий Юрій Горбунов під час війни їздив відпочивати на популярний іспанський курорт Кроста-Браво. «Всі рівні, але завжди є рівніші»…

«В розпорядженні Цензор. НЕТ є документи молдовських прикордонників, які вказують, що відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов 1 березня 2022 року перетинав кордон Молдови з ЄС, разом з синами Данилом та Іваном. А потім 26 березня вже виїздив сам. Після чого, за інформацією співрозмовників, перебував в Іспанії, місто С’Агаро. Це елітний курорт на Коста-Брава в Іспанії. Також співрозмовники кажуть, що це був не єдиний такий вояж», - вказує видання.

Слід зазначити, що 52-річний Горбунов не підпадає під норму «батько трьох дітей», адже донька від першого шлюбу вже повнолітня та сама має дитину. Від Катерини Осадчої у ведучого двоє синів.

До речі, публічно Горбунов засуджував колег, які залишили Україну. Так, у квітні, коментуючи виїзд Влада Ями до США, ведучий казав, що не зміг би виїхати за кордон під час повномасштабного вторгнення. 

«Тиждень тому редакція звернулась до Горбунова з проханням прокоментувати ці виїзди, бо, за версією джерел, вони відбулись по «зеленці» з України, але відповіді досі не отримала. Сподіваємось, на його публічні пояснення після виходу статті», - пише видання.

Минулого року, коли батьки вивозили дітей за кордон з порушеннями, наслідки були різні. Виїзд дружини мера Чернігова на службовому авто коштував чоловікові посади.

Нагадаємо, після відпочинку в Іспанії на День Незалежності Юрій Горбунов отримав орден «За заслуги» ІІ ступеня. Він пояснив, що нагорода повязана з його волонтерською діяльністю.

Нещодавно артист опинився в епіцентрі іншого скандалу – через те, що держава йому виділила 33 мільйони на 24-серійний серіал «СМТ «Інгулець». За сценарієм два талановиті айтішники Максим та Данило втікають із фронтового Харкова і дорогою на Львів опиняються на Кіровоградщині в смт Інгулець, де всім керує фермер Олексій Паровоз на прізвисько Батя… У головному персонажі легко впізнати власника ФК «Інгулець» та агромагната Поровознюка. Нібито під нього вже планують створити аналог «Радикальної партії», тому телевізійний проєкт доречний. Після галасу Горбунов зауважив, що «33 мільйони – це не багато». Наразі проєкт поставлено на паузу.

Олег Верлан

7 серпня, 2023