Відеокамери зафіксували, як вантажівка пошкодила тролейбусну мережу у Вінниці (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Відеокамери зафіксували, як вантажівка пошкодила тролейбусну мережу у Вінниці (ВІДЕО)

У Вінниці вантажівка знову обірвала електролінію, від якої живиться електротранспорт. Нагадаємо, що понад тиждень тому навпроти готелю «Південний Буг» автотягач, що перевозив комбайн, обірвав електромережу, через що паралізувало рух. Сьогодні ж близько 6-ї ранку вантажівка MAN, яка також перевозила сільськогосподарську техніку, зачепила й обірвала тролейбусну мережу на перехресті вулиць Лебединського та Брацлавської.

У Вінниці вантажівка знову обірвала електролінію, від якої живиться електротранспорт. Нагадаємо, що понад тиждень тому навпроти готелю «Південний Буг» автотягач, що перевозив комбайн, обірвав електромережу, через що паралізувало рух. 

Сьогодні ж близько 6-ї ранку вантажівка MAN, яка також перевозила сільськогосподарську техніку, зачепила й обірвала тролейбусну мережу на перехресті вулиць Лебединського та Брацлавської. Те, як це відбулося зафіксували відеокамери. Працівники Ситуаційного центру, побачивши це на своїх моніторах, повідомили поліцію. 

Водія зупинили й склали протокол за ч. 1 ст. 132 КУпАП, тобто щодо порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами. За цим фактом шофера, певно, оштрафують на 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Крім того, йому доведеться відшкодовувати збитки Вінницькій транспортній компанії – за обірвані проводи й простій електротранспорту.

Юрій Ярмощук

18 липня, 2018