Від сьогодні вінницькі абітурієнти можуть зареєструватися на пробне ЗНО

Новини Вінниці / Від сьогодні вінницькі абітурієнти можуть зареєструватися на пробне ЗНО

Сьогодні, 8 січня, розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне тестування і триватиме до кінця місяця.Як повідомили у Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти у день проведення пробного ЗНО кожен учасник матиме можливість скласти тест з одного навчального предмета: 16 березня – з української мови та літератури, а 23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов.

Сьогодні, 8 січня, розпочалася реєстрація на пробне зовнішнє незалежне тестування, яке триватиме до кінця місяця. Як повідомили у Вінницькому регіональному центрі оцінювання якості освіти, у день проведення пробного ЗНО кожен учасник матиме можливість скласти тест з одного навчального предмета: 16 березня – з української мови та літератури, а 23 березня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької чи французької мов.

Цьогоріч вартість одного пробного ЗНО для учасників з Вінницької, Житомирської, Хмельницької областей становить 132 грн. Проплатити потрібно до 5 лютого.

Наразі на Вінниччині заявки на участь у пробному тестуванні подали понад 60 абітурієнтів, левова частка - жителі обласного центру. Зареєстуватися можна на сайті ВРЦОЯО.