«ВелоСТО» встановлюють у Вінниці: можна скористатися насосом та найнеобхіднішими інструментами (ФОТО)

Новини Вінниці / «ВелоСТО» встановлюють у Вінниці: можна скористатися насосом та найнеобхіднішими інструментами (ФОТО)

Вінницькі велосипедисти невдовзі зможуть «підлатати» свого ровера, якщо той раптом «підведе» у дорозі: у десяти точках містах встановлять своєрідні «велоСТО» - невеликі установки з найнеобхіднішим для ремонту велосипеда.

Вінницькі велосипедисти невдовзі зможуть «підлатати» свого ровера, якщо той раптом «підведе» у дорозі: у десяти точках містах встановлять своєрідні «велоСТО» - невеликі установки з найнеобхіднішим для ремонту велосипеда.

Така, зокрема, уже стоїть біля літака на площі Костянтина Могилка. Щоправда, здалеку навіть незрозуміло, що то за сіра металева конструкція. Але якщо підійти ближче, видно внизу насос, а зверху у скринці – найнеобхідніші інструменти. Прикріплені, щоправда: людям нашим довіряти ще зарано…

За словами велоактивіста Андрія Сорокіна, загалом такі «велоСТО» розміщують у десяти точках Вінниці.

«Велосипедні станції технічного самообслуговування дозволять велосипедистам швидко та зручно мінімально відремонтувати свій байк у разі виявлення технічної несправності під час руху», - пише Андрій Сорокін на своїй сторінці у Facebook.

Невдовзі, пише Андрій Сорокін, сірі конструкції дообладнають відповідними інформаційними табличками, аби перехожі не «ламали голову» над їхнім призначенням.

За словами Андрія Сорокіна, «велоСТО» встановлені в рамках Проекту "Вінниця для велосипедистів" що реалізується Вінницькою міською радою за підтримки Швейцарської Конфедерації

Новини Вінниці / «ВелоСТО» встановлюють у Вінниці: можна скористатися насосом та найнеобхіднішими інструментами (ФОТО)Новини Вінниці / «ВелоСТО» встановлюють у Вінниці: можна скористатися насосом та найнеобхіднішими інструментами (ФОТО)Новини Вінниці / «ВелоСТО» встановлюють у Вінниці: можна скористатися насосом та найнеобхіднішими інструментами (ФОТО)Новини Вінниці / «ВелоСТО» встановлюють у Вінниці: можна скористатися насосом та найнеобхіднішими інструментами (ФОТО)Новини Вінниці / «ВелоСТО» встановлюють у Вінниці: можна скористатися насосом та найнеобхіднішими інструментами (ФОТО)