«Велонаркокур’єра» затримали на світанку у Вінниці

Новини Вінниці / «Велонаркокур’єра» затримали на світанку у Вінниці

Сьогодні на світанку у Вінниці патрульні затримали велосипедиста із десятками згортків наркотиків та шприцами. Куди і для чого прямував «велонаркокур’єр», має з’ясувати слідство. За інформацією прес-служби патрульної поліції Вінницької області, 10 липня близько 5-ї години ранку на вулиці Данила Нечая у Вінниці патрульні поліцейські помітили підозрілого громадянина, який їхав на велосипеді.

Сьогодні, 10 липня, на світанку у Вінниці патрульні затримали велосипедиста із десятками згортків наркотиків та шприцами. Куди і для чого прямував «велонаркокур’єр», має з’ясувати слідство. За інформацією прес-служби патрульної поліції Вінницької області, близько 5-ї години ранку на вулиці Данила Нечая у Вінниці патрульні поліцейські помітили підозрілого громадянина, який їхав на велосипеді.

Побачивши службовий автомобіль, чоловік звернув у двір і зупинився, оглядаючись, чи поїдуть патрульні за ним. Інспектори вирішили перевірити дивного велосипедиста але, помітивши їх наближення, він почав утікати. Патрульні наздогнали втікача та затримали його.

«При поверхневій перевірці у 31-річного чоловіка виявили 23 згортки і 8 поліетиленових пакетиків з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно наркотичною, та 2 шприци з рідиною бурого кольору. На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення обставин справи», - йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Вінниччини.