Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)

Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)

Сьогодні у Вінниці на площу перед міською радою привезли велетенські писанки, а також – комплектуючі для будиночків в українському етнічному стилі та тюки соломи. Тут почали монтувати «містечко» для традиційного етнофестивалю «Великоднє диво».

Сьогодні у Вінниці на площу перед міською радою привезли велетенські писанки, а також – комплектуючі для будиночків в українському етнічному стилі та тюки соломи. Тут почали монтувати «містечко» для традиційного етнофестивалю «Великоднє диво».

Розпочнеться дійство на Майдані Незалежності у четвер, 25 квітня, з 13-ї години і триватиме до 19-ї. Вінничанам та гостям міста покажуть виставку гігантських писанок. Одну з таких, обіцяють організатори, будуть розписувати просто на площі всі охочі.

А ще ініціатори «Великоднього дива» обіцяють цікаві тематичні лекторії, майстер-класи з писанкарства та народного мистецтва.

Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)Новини Вінниці / Велетенські яйця привезли на площу перед міськрадою у Вінниці: готують «Великоднє диво» (ФОТО)
Сергій Маламура

24 квітня, 2019