Вечірні пристасті у Вінниці. Через нервовий зрив жінка влаштувала «велике прибирання» та викинула з вікна на перехожих техніку і скло (ФОТО)

Новини Вінниці / Вечірні пристасті у Вінниці. Через нервовий зрив жінка влаштувала «велике прибирання» та викинула з вікна на перехожих техніку і скло (ФОТО)

У Вінниці жителі Набережного кварталу стали свідками справжньої «вистави», спричиненої гнівом та поривом емоцій. Мешканка однієї з квартир житлового комплексу викидала домашні речі та техніку з вікна прямо на пішоходів.

У Вінниці жителі Набережного кварталу ввечері 12 грудня стали свідками справжньої «вистави», спричиненої, як виявилося, нервовим зривом 32-річної жінки. Мешканка однієї з квартир житлового комплексу викидала домашні речі та техніку з вікна прямо на пішоходів. Після виклику поліції та швидкої допомоги вінничанку госпіталізовано до лікарні. Наразі її станом опікуються медики.

Як стало відомо з фото та дописів у соцмережах, ймовірно стався сімейний скандал. Але це припущення. З вікон і балкону 5-го поверну жінка викидала особисті речі, техніку та скляний посуд. Ймовірно жінка помстилась чоловікові, адже на бруківці перед «Домашнім маркетом» лежали переважно чоловічі речі та залишки техніки. Таку версію відразу підхопили у соцмережі. Через «італійський темперамент» жінки було пошкоджено 2 автівки, власники яких і викликали правоохоронців. 

Як повідомили NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, відсутні підстави для відкриття кримінального провадження. Пошкодження авто не є суттєвими. Більш того, у поліції відомо лише про одну автівку, світлину якої опублікував у мережі І. Бойко. Крім того, правоохоронці вважають, що у діях жінки не було умисного бажання пошкодити чуже майно. Саме тому, стикнувшись з ситуацією ввечері, поліцейські викликали карету швидкої допомоги, а медики вже діагностували нервовий зрив. 

Фото Володимира Затайдуха

Новини Вінниці / Вечірні пристасті у Вінниці. Через нервовий зрив жінка влаштувала «велике прибирання» та викинула з вікна на перехожих техніку і скло (ФОТО)Новини Вінниці / Вечірні пристасті у Вінниці. Через нервовий зрив жінка влаштувала «велике прибирання» та викинула з вікна на перехожих техніку і скло (ФОТО)Новини Вінниці / Вечірні пристасті у Вінниці. Через нервовий зрив жінка влаштувала «велике прибирання» та викинула з вікна на перехожих техніку і скло (ФОТО)Новини Вінниці / Вечірні пристасті у Вінниці. Через нервовий зрив жінка влаштувала «велике прибирання» та викинула з вікна на перехожих техніку і скло (ФОТО)
Ірина Заіковата

13 грудня, 2019