Вдома у літньої подолянки знайшли майже кілограм наркотиків

Новини Вінниці / Вдома у літньої подолянки знайшли майже кілограм наркотиків

Учора в обійсті 79-річної мешканки села Дзюброво, що в Ямпільському районі, правоохоронці провели обшук. Звісно, у них були для цього певні підстави. Шукали – наркотики.

Учора в обійсті 79-річної мешканки села Дзюброво, що в Ямпільському районі, правоохоронці здійснили обшук. Звісно, у них були для цього певні підстави. Шукали – наркотики.

За якийсь час на кухні поліцейські знайшли майже кілограм подрібненої сухої трави. Й схоже на те, що це не ромашка чи звіробій. Характерний запах свідчив, що це швидше за все конопля.

Для чого пенсіонерка вдома зберігала майже кілограм наркотиків? Ця селянка каже, що для власних потреб. Можливо, вона виготовляла з коноплі якісь ліки чи використовувала для приготування страв? Чи хтось залишив в неї «траву» на зберігання? Це з'ясовуватимуть слідчі у рамках розслідування.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання , перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Як відомо, за цієї статтею можна на три роки потрапити у виправну колонію.
 

Юрій Ярмощук

12 жовтня, 2018