Вдалося знайти сестру невідомої худорлявої жінки, яку виявили три роки тому біля лісу у Тульчинському районі

Новини Вінниці / Вдалося знайти сестру невідомої худорлявої жінки, яку виявили три роки тому біля лісу у Тульчинському районі

У грудні місяці минулого року NaПарижі повідомляв про те, що поліція просить допомогти встановити особу невідомої худорлявої жінки, яку місцеві жителі виявили наприкінці листопада 2015 року біля лісу, що поруч з селом Юрківка Тульчинського району. Там вона жила в наметі. Ця жінка страждала на амнезію, відтак нічого не могла розповісти про себе. Весь цей час вона перебувала у спеціалізованій лікарні, куди її доправили, а поліція протягом цих трьох років не припиняла пошуки її рідних. Й нарешті вони принесли результат: знайшлася сестра цієї невідомої.

У грудні місяці минулого року NaПарижі повідомляв про те, що поліція просить допомогти встановити особу невідомої худорлявої жінки, яку місцеві жителі виявили наприкінці листопада 2015 року біля лісу, що поруч з селом Юрківка Тульчинського району. Там вона жила в наметі.

Ця жінка страждала на амнезію, відтак нічого не могла розповісти про себе. Весь цей час вона перебувала у спеціалізованій лікарні, куди її доправили, а поліція протягом цих трьох років не припиняла пошуки її рідних. Й нарешті вони принесли результат: знайшлася сестра цієї невідомої.

«Чергова інформація в соціальній мережі знайшла свій відгук. Мешканка Бердичева Житомирської області впізнала  на фотографії свою 50-річну сестру, яку бачила востаннє в 2015 році.
10 січня,  коли вона приїхала в лікарню разом з сином, жінка остаточно впевнилась, що знайшла зниклу сестру. Через родинні проблеми вона не повідомляла про розшук родички та нічого не знала про її долю. Останні роки її сестра періодично мала психічні порушення і змінювала місце проживання», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

14 січня, 2019