Вбив шматком розбитого скла: на Вінниччині затримали підозрюваного

Новини Вінниці / Вбив шматком розбитого скла: на Вінниччині затримали підозрюваного

У Калинівці на сполох забили родичі зниклого 42-річного місцевого мешканця. Пошуки привели до покинутої будівлі колишнього клубу. Ушкодження та порізи на тілі однозначно вказували на кримінальний характер смерті чоловіка.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, жорстоке вбивство сталось 28 січня. Наразі слідчі відновили події того дня за участю вбитого.

У будівлі він разом з 25-річним приятелем розпивали алкогольні напої. Між чоловіками виникла суперечка. Почалась бійка. Молодший з приятелів шматком розбитого скла та дерев’яною палицею спричинив смертельні тілесні ушкодження «опоненту». Той одразу загинув.

Розуміючи, що вбив людину, фігурант накрив тіло його ж курткою та пішов. Зловмисника розшукали та затримали у порядку статті 208 КПК України за місцем мешкання. Він навіть не ховався.

Слідчі слідчого управління за процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання. За вбивство йому загрожує до 15 років за ґратами.

Досудове розслідування триває.

Макс Мельник

31 січня, 2024