ВАЗ в’їхав у вантажівку з жаткою: у поліції повідомили подробиці смертельної ДТП у Немирівському районі (ФОТО)

Новини Вінниці / ВАЗ в’їхав у вантажівку з жаткою: у поліції повідомили подробиці смертельної ДТП у Немирівському районі (ФОТО)

У поліції Вінниччини повідомили подробиці ДТП, що сталася вчора ввечері у Немирівському районі. Нагадаємо, внаслідок аварії одна людина загинула та троє травмовані.

У поліції Вінниччини повідомили подробиці ДТП, що сталася вчора ввечері у Немирівському районі. Нагадаємо, внаслідок аварії одна людина загинула та троє травмовані.

За інформацією відділу комунікації поліції області, попередньо встановлено, що близько 23.15 30-річний водій легковика ВАЗ 2115, житель с.Бугаків, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з запаркованою на узбіччі дороги вантажівкою з напівпричепом. На момент аварії на вантажівці, яка перевозила комбайн із жаткою, були  ввімкненні  аварійні  вогні.

40-річний  пасажир легковика внаслідок аварії загинув на місці події. А водія ВАЗу та двох інших пасажирів віком 27 та 37 років госпіталізовано до реанімаційного відділення районної лікарні. 52-річний водій вантажівки, житель Черкаської області, не постраждав.

Наразі відкрито кримінальне провадження, триває розслідування обставин ДТП. Поліцією призначено низку експертиз. У водія легковика відібрані зразки крові на вміст алкоголю. Про результати поки не повідомляється.   

 

Новини Вінниці / ВАЗ в’їхав у вантажівку з жаткою: у поліції повідомили подробиці смертельної ДТП у Немирівському районі (ФОТО)Новини Вінниці / ВАЗ в’їхав у вантажівку з жаткою: у поліції повідомили подробиці смертельної ДТП у Немирівському районі (ФОТО)Новини Вінниці / ВАЗ в’їхав у вантажівку з жаткою: у поліції повідомили подробиці смертельної ДТП у Немирівському районі (ФОТО)
Сергій Маламура

6 серпня, 2019