ВАЗ на Вінниччині врізався у дерево. Пасажир загинув

Новини Вінниці / ВАЗ на Вінниччині врізався у дерево. Пасажир загинув

Моторошна ДТП сталася на Вінниччині у четвер, 11 квітня, в результаті якої один чоловік загинув,іншого шпиталізували до лікарні.

Моторошна ДТП сталася на Вінниччині у четвер, 11 квітня. У результаті аварії один чоловік загинув, іншого шпиталізували до лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, на автодорозі «Джурин-Мурафа» близько 20.00 години в Шаргородському районі 34-річний житель с. Джурин Шаргородського району, керуючи автомобілем «ВАЗ 2106», не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя, де допустив зіткнення з деревом.

Внаслідок ДТП 40-річний пасажир легковика від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.  Водія госпіталізували до районної лікарні.

Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.

 

Новини Вінниці / ВАЗ на Вінниччині врізався у дерево. Пасажир загинув Новини Вінниці / ВАЗ на Вінниччині врізався у дерево. Пасажир загинув