«Валідольна» нічия у Вінниці: «Нива» зустрічалась з «Тростянцем»

Новини Вінниці / «Валідольна» нічия у Вінниці: «Нива» зустрічалась з «Тростянцем»

Сьогодні, 17 вересня, у Вінниці на ЦМС «Нива» приймала «Тростянець» із Сумщини. До гри між командами лише одне очко різниці у турнірній таблиці. Воно зберіглося. У підсумку - 1:1.

Цього сезону вінницька «Нива» у Другій лізі саме вдома грає не дуже вдало – чотири очки у чотирьох матчах, включаючи дві великі поразки. Аналогічна ситуація і у команди з Сумської області у гостьових матчах – одна нічия при двох поразках.

Відзначимо, що у гостей після дискваліфікації повернувся досвідчений центрбек Полянський. А от у господарів останні вилучення суттєво викосили склад – цього разу не вистачало лівого захисника Борячука.

На початку зустрічі підопічні Ярошенка більше контролювали м’яч, але пройти організований захист суперника не могли. На 19-й хвилині господарі самі собі привезли гол. Голкіпер Ян Вічний незрозуміло чому далеко вийшов з воріт і його обіграв Владислав Шаповал, який забив у порожні ворота – 0:1.

Занадто пасивно грали господарі в атаці до перерви ‒ і в другому таймі характер гри не змінився. Було багато боротьби, володіння м’ячом хазяїв, але без моментів. Підопічні Ярошенка важко комбінували у заключній третині поля. За 70 хвилин вони жодного разу не пробили у площину воріт.

На 74-й хвилині кількість переросла у якість. Після передачі Євтіхова у дальній кут пробив Олексій Швець – 1:1. 22-річний хавбек назвали героєм матчу. Зарано повірили у власну перемогу гості і поплатилися за свою пасивність. У підсумку матч так і завершився внічию.

Макс Мельник

17 вересня, 2023