Валерій Коровій відвідав оперативно-бойову прикордонну комендатуру «Могилів-Подільський-1» , яка здійснює охорону державного кордон з боку Придністров’я

Новини Вінниці / Валерій Коровій відвідав оперативно-бойову прикордонну комендатуру «Могилів-Подільський-1» , яка здійснює охорону державного кордон з боку Придністров’я

Сьогодні, 22 жовтня, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, відвідав з робочою поїздкою Піщанський район. Зокрема, він відвідав оперативно – бойову прикордонну комендатуру «Могилів – Подільський – 1». Нині формування виконує завдання з посилення охорони державного кордону на ділянці з невизнаною територією Придністров’я.

Сьогодні, 22 жовтня, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, відвідав з робочою поїздкою Піщанський район. Зокрема, він відвідав оперативно–бойову прикордонну комендатуру «Могилів–Подільський – 1». Нині формування виконує завдання з посилення охорони державного кордону на ділянці з невизнаною територією Придністров’я.

Відділ Могилів-Подільського прикордонного загону був створений у 2014 року. Цього ж року оперативно-бойова комендатура здійснила свій перший виїзд для несення бойової вахти на Сході України.

Після повернення з Донбасу та по сьогоднішній день персонал комендатури виконує завдання з посилення охорони державного кордону на ділянці відповідальності двох прикордонних загонів на межі з невизнаною територією Придністров’я.

Крім того, формування походить підготовку з покращення фахових знань та практичних навичок в пункті постійної дислокації на базі Могилів–Подільського прикордонного загону.

Проінспектував Валерій Коровій і хід реконструкції відділення інспекторів прикордонної служби «Грабарівка», на розбудову якого Вінницькою обласною державною адміністрацією було виділено 950 тисяч гривень. Станом на сьогодні виконано 90% обсягу запланованих ремонтних робіт.

Новини Вінниці / Валерій Коровій відвідав оперативно-бойову прикордонну комендатуру «Могилів-Подільський-1» , яка здійснює охорону державного кордон з боку Придністров’яНовини Вінниці / Валерій Коровій відвідав оперативно-бойову прикордонну комендатуру «Могилів-Подільський-1» , яка здійснює охорону державного кордон з боку Придністров’яНовини Вінниці / Валерій Коровій відвідав оперативно-бойову прикордонну комендатуру «Могилів-Подільський-1» , яка здійснює охорону державного кордон з боку Придністров’яНовини Вінниці / Валерій Коровій відвідав оперативно-бойову прикордонну комендатуру «Могилів-Подільський-1» , яка здійснює охорону державного кордон з боку Придністров’яНовини Вінниці / Валерій Коровій відвідав оперативно-бойову прикордонну комендатуру «Могилів-Подільський-1» , яка здійснює охорону державного кордон з боку Придністров’я