В Вінниці відкрили новий заклад RED MOON, до якого готувались більше 10 місяців. Відвідувачам пропонують найбільший асортимент чаїв та сумішей до кальяну

Новини Вінниці / В Вінниці відкрили новий заклад RED MOON, до якого готувались більше 10 місяців. Відвідувачам пропонують найбільший асортимент чаїв та сумішей до кальяну

Сьогодні вінничани мають не тільки смак, але й бажання якісно відпочити. Тому вони вибагливі до сервісу та асортименту тих закладів, які відвідують. При створенні у Вінниці кальянної Red Moon, який розташований на вул. Шевченка, 5а, передбачалося, що він має стати зразковим. Чи вдалося реалізувати замислене, мають сказати відвідувачі. Саме вони найвибагливіші «ревізори», а не Ольга Фреймут та її наслідувачі.

Сьогодні вінничани мають не тільки смак, але й бажання якісно відпочити. Тому вони вибагливі до сервісу та асортименту тих закладів, які відвідують. При створенні у Вінниці кальянної Red Moon, який розташований на вул. Шевченка, 5а, передбачалося, що він має стати зразковим. Чи вдалося реалізувати замислене, мають сказати відвідувачі. Саме вони найвибагливіші «ревізори», а не Ольга Фреймут та її наслідувачі.

Перше, чим відрізняється кальянна від інших закладів, це намаганням задовольнити різні смаки відвідувачів. А якщо вони різні, то клієнтам необхідно запропонувати альтернативу. Заклад пішов на такий крок. Саме тому у кожному з двох залів власна атмосфера. Комусь до смаку динамічна музика, а інші завітали задля релаксу.

Red Moon гарантуватиме навіть більше. Колектив закладу змінює атмосферу протягом дня. Якщо вранці відвідувачам необхідно налаштуватися на продуктивний робочий день, їм пропонують тонізуючі напої та заряджають енергією. Ввечері навпаки, допомагають приємно відпочити навіть відповідним музичним оформленням.

На відміну від більшості місцевих закладів над даним проектом працюють відразу чотири директори. Кожен з них відповідає за окремі напрямки. Так, Дмитро Омельченко відповідає за управління, Сергій Зощенко – за зв’язки із громадськістю, Сергій Семенюк контролює якість та відповідає за економіку, а Юрій Придатченко – за маркетинг та HR.

Вибагливого клієнта завжди важко здивувати лише оригінальним інтер’єром та акустикою. Саме тому йому пропонують професійний бар, який нічим не поступається кращим клубам України. Тільки так. Якість є пріоритетом. До вибору відпочиваючих найбільша чайна карта міста, «гідом» по якій стане професійний чайний майстер.

«На очах у клієнта він створить диво, поєднуючи кілька сортів - починаючи від кенійських до білих в’язаних чаїв. У наявності є 34 види із різних куточків світу, тому й смакові відмінності задовольнять навіть справжніх гурманів. Також слід додати, що відвідувачам пропонується великий асортимент справжнього “пуеру” віком від 5 до 40 років», - розповідає один з керівників закладу Сергій Зощенко.

Поціновувачів цього особливого напою має привабити чайна церемонія. У закладі запропонують гурманам особливий набір посуду з ісінської глини. Вона не лише підсилює смак, а й надає чаю особливого аромату. 

Окрема тема – трав’яні чаї. Вони набирають популярності, тому у закладі ретельно підходять до «сировини». Її збирають консервативним методом – руками – у різних куточках України, зберігають при особливому температурному режимі та подрібнюють безпосередньо перед вживанням чаю відвідувачами. У закладі створена власна унікальна рецептура 7 трав’яних чаїв, які можуть діяти як заспокійливо, так і наділяти енергією.

Сучасний заклад неможливо уявити без баристи. У Red Moon на професійному обладнанні виготовлять таку каву, яку забажає відвідувач. Аби не обмежуватися стандартними принадами, у барі для постійних відвідувачів заплановано проведення дегустацій окремих страв і напоїв. Приміром, сирів та вин.

Lounge Bar відповідає саме побажанням респондентів. Відвідувачам пропонують великий вибір кальянів та тютюну. Більш того, гість має можливість спостерігати за процесом приготування кальяну. Колектив завжди знайде як залишити його задоволеним.

«Ще до відкриття ми провели опитування серед вінничан, цікавились – яким хочуть потенційні клієнти бачити ідеальний заклад. Ми намагаємося чужі недоліки перетворити на власні переваги. Більшість ідей, про які тоді казали респонденти, ми вже використали. Сподіваємося, що це вдалося. Опитування не припиняються і зараз. Немає межі досконалості», - зазначає маркетинг-директор закладу Юрій Придатченко.

Олеся Рудницька

17 лютого, 2019