В селі на Вінниччині усім миром «назбирали» на дитсад, на відкриття запросили заслуженого артиста

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині усім миром «назбирали» на дитсад, на відкриття запросили заслуженого артиста

В селі на Вінниччині урочисто відкрили дитячий садочок. Дошкільного навчального закладу в цій громаді Віницької області не було два десятиліття.

В селі на Вінниччині урочисто відкрили дитячий садочок. Дошкільного навчального закладу в цій громаді Віницької області не було два десятиліття.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«10 грудня 2019 року увійде в новітню історію Верхівської громади, як день відкриття дошкільного навчального закладу», - зазначено в інформації.

Садочка в селі не було 20 років, тож виросло ціле покоління дітей, яких виростили батьки та бабусі. Нині ж у селян буде можливість віддати дитину на виховання у дитячий садочок.

Як зазначено в інформації, фінансову підтримку надала «держава, керівництво району, сільська рада, місцеві підприємці».

Також селяни отримали фінансування в рамках обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад,  в якому отримали перемогу. В облаштуванні ДНЗ також взяли участь педагоги місцевої школи та батьки майбутніх вихованців. Спільними зусиллями вдалося відкрити одну різновікову групу, куди відвідуватимуть 20 діток з сіл Верхівка та Супівка.

Відкривали дитячий садок урочисто, на урочистосты навіть запросили заслуженого артиста України Ігоря Юрковського.

 

Новини Вінниці / В селі на Вінниччині усім миром «назбирали» на дитсад, на відкриття запросили заслуженого артистаНовини Вінниці / В селі на Вінниччині усім миром «назбирали» на дитсад, на відкриття запросили заслуженого артиста