В приміщенні облради встановлять ліфт. Депутати на його облаштування виділили 2,5 мільйони гривень

Новини Вінниці / В приміщенні облради встановлять ліфт. Депутати на його облаштування виділили 2,5 мільйони гривень

У “Будиноку організацій” 1936-1940 рр, де сьогодні знаходяться Вінницька ОДА та обласна рада, планують облаштувати ліфт та провести реставрацію. На зазначені роботи у будівлі, яка є пам'яткою архітектури місцевого значення, сьогодні, 19 липня, під час засідання позачергової сесії депутати виділили 2,5 мільйони гривень.

У “Будиноку організацій” 1936-1940 рр, де сьогодні знаходяться Вінницька ОДА та обласна рада, планують облаштувати ліфт та провести реставрацію. На зазначені роботи у будівлі, яка є пам'яткою архітектури місцевого значення, сьогодні, 19 липня, під час засідання позачергової сесії депутати виділили 2,5 мільйони гривень.

Нагадаємо, торік департамент будівництва, містобудування та архітектури Вінницької обласної державної адміністрації оголошував тендер на реставрацію з влаштуванням ліфта у "Будинку організацій" 1936-1940 рр. за адресою: вул. Соборна, 70. Згідно документації, підрядник мав виконати роботи з 1 жовтня по  31 грудня 2017 року. Однак, 20 вересня 2017-го торги відмінили, адже тендерні пропозиції надали менше двох учасників.