В поліцію на екскурсію: як вінницькі ліцеїсти побували в гостях у правоохоронців

Новини Вінниці / В поліцію на екскурсію: як вінницькі ліцеїсти побували в гостях у правоохоронців

Учнівське самоврядування ліцею № 20 отримали неперевершену можливість відвідати відділ поліції №1 Вінницького райуправління.

Під керівництвом старшого інспектора сектору дотримання прав людини Вінницького райуправління, Людмили Ільченко, ліцеїсти отримали можливість побачити систему відеонагляду Custody Records, яка постійно моніторить дії осіб у поліції, забезпечуючи права кожного громадянина.

Під час екскурсії учні зазирнули в кожну кімнату системи відеоспостереження, де дізнались про процес слідчих дій та взаємодії з адвокатами, а також побачили безпосереднє функціонування відеоспостереження.

Після цього ліцеїсти відвідали спеціальну кімнату для дактилоскопії, де вони долучилися до відбору відбитків пальців та спробували це зробити один одному. Вони отримали можливість побачити вміст «секретної» валізи криміналіста, яка допомагає фіксувати сліди злочинців та збирати докази.

Завершальним етапом було фотографування учасників екскурсії та подяка поліціянтам за цікаву та надзвичайно корисну зустріч.

 

Новини Вінниці / В поліцію на екскурсію: як вінницькі ліцеїсти побували в гостях у правоохоронцівНовини Вінниці / В поліцію на екскурсію: як вінницькі ліцеїсти побували в гостях у правоохоронцівНовини Вінниці / В поліцію на екскурсію: як вінницькі ліцеїсти побували в гостях у правоохоронцівНовини Вінниці / В поліцію на екскурсію: як вінницькі ліцеїсти побували в гостях у правоохоронцівНовини Вінниці / В поліцію на екскурсію: як вінницькі ліцеїсти побували в гостях у правоохоронців
Михайло Білик

11 березня, 2024