В поліції Вінниччини оприлюднили фоторобот «крижопільського» вбивці

Новини Вінниці / В поліції Вінниччини оприлюднили фоторобот «крижопільського» вбивці

Півтора тижні поліція Вінниччини розшукує підозрюваного у жахливому вбивстві 35-річної мешканки села Голубече Крижопільського району. Наразі в управлінні карного розшуку показали фоторобот ймовірного злочинця. Вінницькі правоохоронці встановлюють особу цієї людини.

Півтора тижня поліція Вінниччини розшукує підозрюваного у жахливому вбивстві 35-річної мешканки села Голубече Крижопільського району. Наразі в управлінні карного розшуку показали фоторобот ймовірного злочинця. Вінницькі правоохоронці встановлюють особу цієї людини.

Нагадаємо, вночі 24 серпня на околиці Крижополя Вінницької області випадково було знайдено тіло жінки з численними різаними ранами. Труп знайшли близько  3-ї години ночі.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за цим фактом слідчим управління відкрито кримінальне провадження за п.6 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство з корисливих мотивів). Швидко затримати злочинця поліція не змогла. За підозрою у вчиненні злочину управлінням карного розшуку встановлюється особа, зображена на фото.

Прикмети нелюда, який наніс жінці безліч ножових поранень, в поліції не приховують. Чоловікові близько 40 років, його зріст 180-183 см. В нього обличчя продовгувате, худе, смугляве, волосся середньої довжини, з зачесаним наперед чубом, що закриває лоб. Відомо, що він був одягнений в темну кофту з довгим рукавом та темні штани.

В поліції звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію, яка допоможе встановити особу чоловіка, за телефонами: 096 716 22 92, 098 599 63 54.


 

Макс Мельник

3 вересня, 2019