В обласній філармонії виступатиме дует талановитих музикантів, лунатиме жива музика: флейта та гітара

Новини Вінниці / В обласній філармонії виступатиме дует талановитих музикантів, лунатиме жива музика: флейта та гітара

Чарівні мелодії у виконанні дуету талановитих українських музикантів, солістів Національної філармонії України Андрія Остапенка (гітара) та Юрія Шутка (флейта) можна буде почути 1 листопада. Цього дня вони виступатимуть на сцені Вінницької обласної філармонію з програмою «DUETTO CONCERTANTE». Як відомо, Андрій Остапенко — один із яскравих представників гітарної виконавської школи України, випускник Київської державної консерваторії імені П.І. Чайковського, учень видатних маестро Паоло Пегораро і Стефано Віоли (Італія). А Юрій Шутко — випускник Литовської та Київської державних консерваторій, за програмою ЮНЕСКО стажувався в Міжнародному університеті музичного мистецтва у Франції. Почути чарівні звуки флейти та гітари мають можливість усі охочі, квитки на концерт вже у продажу. До речі, коштують вони недорого – усього 100 грн.

Чарівні мелодії у виконанні дуету талановитих українських музикантів, солістів Національної філармонії України Андрія Остапенка (гітара) та Юрія Шутка (флейта) можна буде почути 1 листопада. Цього дня вони виступатимуть на сцені Вінницької обласної філармонію з програмою «DUETTO CONCERTANTE».

Як відомо, Андрій Остапенко — один із яскравих представників гітарної виконавської школи України, випускник Київської державної консерваторії імені П.І. Чайковського, учень видатних маестро Паоло Пегораро і Стефано Віоли (Італія). А Юрій Шутко — випускник Литовської та Київської державних консерваторій, за програмою ЮНЕСКО стажувався в Міжнародному університеті музичного мистецтва у Франції.

Почути чарівні звуки флейти та гітари мають можливість усі охочі, квитки на концерт вже у продажу. До речі, коштують вони недорого – усього 100 грн.


 

Юрій Ярмощук

14 жовтня, 2018