В нещодавно відкритому хірургічному корпусі вінницької «Пироговки» почали оперувати

Новини Вінниці / В нещодавно відкритому хірургічному корпусі вінницької «Пироговки» почали оперувати

У новому хірургічному корпусі Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова почали оперувати. В останній день літа у новенькій операційній виконано перше оперативне втручання. Про це повідомили на сторінці медзакладу у Facebook .

У новому хірургічному корпусі Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І.Пирогова почали оперувати. В останній день літа у новенькій операційній виконано перше оперативне втручання. Про це повідомили на сторінці медзакладу у Facebook.

Нагадаємо, Валерій Коровій під час урочистостей з нагоди Дня Незалежності зазначив, що до кінця року на повну потужність буде введено новий хірургічний корпус лікарні імені Пирогова.

У червні поточного року на придбання обладнання для нового хірургічного корпусу обласної лікарні ім. М. І. Пирогова уряд виділив додатково 97 млн гривень.

Раніше NaПарижі повідомляв, що нове хірургічне відділення «Пироговки», яке будувалося більше двох десятків років, розраховане на 240 місць, крім того 15 ліжко-місць розташовано в реанімації. Палати в новому корпусі двомісні, в кожній розміщено по 2 функціональні ліжка.

Фото з соцмереж