В ластах і гідрокостюмах – на Вінниччині затримали чоловіків, які зібралися плисти до Молдови

Новини Вінниці / В ластах і гідрокостюмах – на Вінниччині затримали чоловіків, які зібралися плисти до Молдови

Протягом останніх трьох днів прикордонники Могилів-Подільського загону здійснили 13 затримань порушників кордону, які спробували незаконно перетнути кордон через річку Дністер та прямувати до Придністровського регіону Молдови.

Під час спецоперації п'ятеро чоловіків були виявлені оператором квадрокоптера, який знаходився у чагарниках неподалік від берега річки. Ще двох затримали на місці, коли вони вже готувалися плисти на протилежний бік водойми. У всіх затриманих були знайдені гідрокостюми та ласти.

Крім цього, ще чотирьох чоловіків затримали, коли вони прямували суходолом до Придністровського регіону Молдови.

Порушники також намагалися потрапити до суміжної держави через пункти пропуску, використовуючи підроблені документи. У пункті пропуску «Могилів-Подільський» було виявлено двох громадян України, які планували потрапити до Молдови, використовуючи фіктивні Тимчасове посвідчення військовозобов'язаного та Довідку про відстрочку від призову.

Прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення стосовно всіх затриманих порушників. Стосовно громадян, які використовували підроблені документи, направлено повідомлення до Національної поліції про виявлення ознак злочинів.

Новини Вінниці / В ластах і гідрокостюмах – на Вінниччині затримали чоловіків, які зібралися плисти до МолдовиНовини Вінниці / В ластах і гідрокостюмах – на Вінниччині затримали чоловіків, які зібралися плисти до МолдовиНовини Вінниці / В ластах і гідрокостюмах – на Вінниччині затримали чоловіків, які зібралися плисти до Молдови