Урядом за особливі досягнення молоді у розбудові країни було відзначено двох вінничанок

Новини Вінниці / Урядом за особливі досягнення молоді у розбудові країни було відзначено двох вінничанок

Двоє вінничанок стали володарками Премії Кабінету Міністрів України. Відомо, що жінок було відзначено Урядом за особливі досягнення молоді у розбудові України. Загальна кількість нагороджених премією Кабінету Міністрів України за 2018 рік стали двадцять лауреатів, в тому числі, вінничанки.

Двоє вінничанок стали володарками премії Кабінету Міністрів. Відомо, що жінок було відзначено урядом за особливі досягнення молоді у розбудові України. Загальна кількість нагороджених премією КМУ за 2018 рік - двадцять лауреатів, в тому числі вінничанки.

Як стало відомо з сайту Вінницької ОДА, урядову премію присуджено депутатові Вінницької міської ради, в.о.  директора молодіжного центру “Квадрат” Яровій Світлані Андріївні. Жінку відзначили за впровадження творчих та новітніх ідей у створенні та веденні бізнесу, створення нових робочих місць, освіту та працевлаштування соціально уразливих категорій населення, у тому числі осіб з особливими потребами, внутрішньо переміщених осіб, тощо.

Другою володаркою премії стала лідер громадської організації “Молодіжна ініціатива міст”, в.о. декана біологічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса Овчинникова Юлія Юріївна – за культурно-мистецьку та наукову діяльність, збереження і популяризацію історичної та культурної спадщини.

Відомо, що реалізація даного розпорядження сприятиме активізації участі молоді у суспільно-політичному житті.