Уночі у центрі Вінниці зіткнулися «Nissan» та «Mercedes», водій й пасажир останнього зникли

Новини Вінниці / Уночі у центрі Вінниці зіткнулися «Nissan» та «Mercedes», водій й пасажир останнього зникли

ДТП сталася опівночі неподалік будівлі Вінницької облради. Зіткнулися «Mercedes», що їхав Соборною, та «Nissan Qashqai», який рухався вулицею А. Артинова.

ДТП сталася опівночі неподалік будівлі Вінницької облради. Зіткнулися «Mercedes», що їхав Соборною, та «Nissan Qashqai», який рухався по вул. А. Артинова.

У результаті зіткнення отримали травми двоє чоловіків віком 27 та 44 роки, що були в японському автомобілі, яким керував 37-річний мешканець Львівщини.

Стало відомо, що водій та пасажир легковика «Mercedes» з місця ДТП зникли. Нині їх шукає поліція. Що спонукало їх це зробити – поки залишається лише здогадуватися. Можливо, кудись «поспішали» чи були під «кайфом». Утім, це стане відомо у ході розслідування, яке почалося у рамках порушеного кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Автомобілі перебувають на штрафмайданчику. Правоохоронці просять відгукнутися свідків цієї пригоди. Тих, хто знає, де нині перебувають зниклі з місця ДТП водій та пасажир, закликають повідомити про це за номером 101.

 

Юрій Ярмощук

15 лютого, 2018