Україна братиме участь у наймасштабнішій виставці імпортних товарів і послуг в Китаї. На презентаційних стендах у Шанхаї будуть представлені й роботи вінничанина

Новини Вінниці / Україна братиме участь у наймасштабнішій виставці імпортних товарів і послуг в Китаї. На презентаційних стендах у Шанхаї будуть представлені й роботи вінничанина

З 5 по 10 листопада 2018 року у Китаї триватиме потужна виставка імпортних товарів і послуг «China International Import Expo -2018». Її організовують з метою презентації іноземних товарів для тамтешнього ринку, зміцнення співпраці між іноземним і китайським бізнесом, збільшення імпорту в Піднебесну.

З 5 по 10 листопада 2018 року у Китаї відбудеться потужна виставка імпортних товарів і послуг «China International Import Expo -2018». Її організовують з метою презентації іноземних товарів для тамтешнього ринку, зміцнення співпраці між іноземним і китайським бізнесом, збільшення імпорту в Піднебесну.

Україна також презентуватиме себе у Шанхаї. На галузевих стендах китайці та учасники виставки з інших країн зможуть побачити вироби хендмейду вінничанина Максима Зотова. Його роботи - різьблене листя - увійшли до п’ятірки найкращих виробів ручної роботи в нашій країні.

Переможців конкурсу серед майстрів виробів ручної роботи України, чиї вироби полетять на міжнародну виставку в Китай повідомила «Укрпошта» на сторінці у Facebook. Серед них і вінничанин Максим Зотов, роботи якого будуть представлені, як українські витинанки, створені за eco-friendly технологією.