Удосвіта у Хмільнику ліквідували пожежу в багатоповерхівці, одна людина потрапила у реанімацію

Новини Вінниці / Удосвіта у Хмільнику ліквідували пожежу в багатоповерхівці, одна людина потрапила у реанімацію

Сьогодні удосвіта виникла пожежа в багатоповерховому житловому будинку в Хмільнику. Почувши у під'їзді запах їдкого диму, мешканці викликали рятувальників. Обійшлося без жертв. Один чоловік отримав опіки й був доставлений у лікарню. Про цю надзвичайну пригоду повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук: «16 лютого о 04:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одній із п'ятиповерхівок на вул. Першого Травня у м. Хмільник.

Сьогодні удосвіта виникла пожежа в багатоповерховому житловому будинку в Хмільнику. Почувши у під'їзді запах їдкого диму, мешканці викликали рятувальників. Обійшлося без жертв. Один чоловік отримав опіки й був доставлений у лікарню.

Про цю надзвичайну пригоду повідомив на своїй сторінці у Facebook  керівник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук:

«16 лютого о 04:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одній із п'ятиповерхівок на вул. Першого Травня у м. Хмільник. Бійці чергового караулу Державної пожежно-рятувальної частини №9 на місці події виявили сильне задимлення в під'їзді. Ланка газодимозахисників з'ясувала, що осередок пожежі знаходиться в підвальному приміщенні. Під час розвідки з вогню врятовано та передано лікарям екстреної медичної допомоги 62-річного чоловіка, якого з опіками (20%) доставлено до реанімаційного відділення ЦРЛ.
О 5:28 пожежу локалізовано, о 5:35 - ліквідовано».

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці загорівся приватний будинок, загинули жінка й чоловік.
 

Юрій Ярмощук

16 лютого, 2019