Училище без директора: з 2015 року ніхто не хоче очолювати навчальний заклад, що носить ім'я Миколи Леонтовича

Новини Вінниці / Училище без директора: з 2015 року ніхто не хоче очолювати навчальний заклад, що носить ім'я Миколи Леонтовича

Друга спроба і знову невдала. У січні 2018 року Вінницька обласна рада оголосила конкурс на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу „Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича”. Вакантною посада керівника є з 2015 року, коли Станіслав Городинський став начальником управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації.

Друга спроба і знову невдала. У січні 2018 року Вінницька обласна рада оголосила конкурс на заміщення посади директора комунального навчального закладу „Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича”. Вакантною посада керівника є з 2015 року, коли Станіслав Городинський став начальником управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації.

Однак, більш ніж за два місяці ніхто із українців не виявив бажання стати керівником училища, яке носить ім'я автора всесвітньо відомого "Щедрика" і не подав заяву на участь у конкурсі.

"Конкурсна комісія після завершення терміну подачі документів має оголосити перелік кандидатів на посаду і приступити до наступного етапу проведення конкурсу. На жаль, немає претендентів на зайняття посади директора навчального закладу "Вінницьке училище культури і мистецтва ім. М.Д. Леонтович". У зв’язку з цим, змушені будемо знову повертатися до цього питання відповідно до процедури", – повідомив голова облради Анатолій Олійник.

До речі, в минулому році конкурс вже оголошували, та він також не відбувся через відсутність претендентів.