У жовтні очікується кілька сильних магнітних бур

Новини Вінниці / У жовтні очікується кілька сильних магнітних бур

Протягом другого осіннього місяця геомагнітне поле Землі не буде спокійним. За прогнозами астрофізиків, очікується кілька магнітних бур. У які дні геомагнітне поле збурюватиметься у жовтні? Його сильні коливання очікуються 8 та 19 числа. Крім того, неспокійним воно буде 7, 10, 18 та 20 жовтня. Внаслідок геомагнітних коливань чимало метеозалежних людей почуваються гірше, ніж у звичайні дні: у них болить голова, з'являється безсоння та надмірна втома, підвищується тиск, несподівано погіршується настрій тощо. Вважається, що зменшити тою чи іншою мірою негативний вплив геомагнітних бур допомагають відпочинок, прогулянки на повітрі. Зрозуміло, у ці дні не слід вживати алкогольні напої, переобтяжувати себе фізичною роботою. Харчуватися ж слід збалансовано, виключивши з раціону копченості, жирні та інші, як їх називають, «шкідливі» страви.

Протягом другого осіннього місяця геомагнітне поле Землі не буде спокійним. За прогнозами астрофізиків, очікується кілька магнітних бур. 

У які дні геомагнітне поле збурюватиметься у жовтні? Найсильніші коливання очікуються 8 та 19 числа. Крім того, неспокійним воно буде 7, 10, 18 та 20 жовтня.

Внаслідок геомагнітних коливань чимало метеозалежних людей почуваються гірше, ніж у звичайні дні: у них болить голова, з'являється безсоння та надмірна втома, підвищується тиск, несподівано погіршується настрій тощо. Вважається, що зменшити тою чи іншою мірою негативний вплив геомагнітних бур допомагають відпочинок, прогулянки на повітрі. Зрозуміло, у ці дні не слід вживати алкогольні напої, переобтяжувати себе фізичною роботою. Харчуватися ж слід збалансовано, виключивши з раціону копченості, жирні та інші, як їх називають, «шкідливі» страви.


 

Юрій Ярмощук

1 жовтня, 2018