У Жмеринці засуджено чоловіка «з ланцюгом»

Новини Вінниці / У Жмеринці засуджено чоловіка «з ланцюгом»

До 7 років ув’язнення Жмеринським міськрайсудом засуджено чоловіка, якого визнали винним у вчиненні протягом кількох годин двох злочинів – розбою і крадіжки. Металевим ланцюгом він побив стареньку жінку, щоб забрати гроші, а коли не знайшов заощаджень, обікрав її сусіда.

До 7 років ув’язнення Жмеринським міськрайсудом засуджено чоловіка, якого визнали винним у вчиненні протягом кількох годин двох злочинів – розбою та крадіжки. Металевим ланцюгом він побив стареньку жінку, щоб забрати гроші, а коли не знайшов заощаджень, обікрав її сусіда.

Як зазначають у прес-службі прокуратури Вінницької області, всі події відбувалися ввечері 22 грудня 2018 року. Близько 22-ї години, озброївшись залізним ланцюгом, зловмисник в селі Будьки Жмеринського району завітав до пенсіонерки. Він побив жінку, але не знайшов грошей.

Після цього чоловік зайшов на інше подвір’я. Оскільки господар не зачинив двері сараю, «гість» викрав з приміщення бензопилу та шини до неї. Незабаром злочинця знайшли. Ним виявився житель Крижопільського району.

Жмеринською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення його у скоєнні правопорушень ч. 3 ст. 187 та ч. 3 ст. 185 КК України. Судом призначено чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком на 7 років.

Макс Мельник

3 травня, 2019