У Жмеринці у приватному будинку виявили мертвими господаря та його приятеля

Новини Вінниці / У Жмеринці у приватному будинку виявили мертвими господаря та його приятеля

Учора мешканці вулиці Леоніда Полянського, що у Жмеринці, близько сьомої години вечора помітили дим й полум'я над одним з приватних будинків. Рятувальники, прибувши туди, з'ясували, що епіцентром пожежі є одна з кімнат цього дому. Потрапивши у помешкання, бійці ДСНС виявили тіла двох чоловіків.

Учора мешканці вулиці Леоніда Полянського, що у Жмеринці, близько сьомої години вечора помітили дим й полум'я над одним з приватних будинків. Рятувальники, прибувши туди, з'ясували, що епіцентром пожежі є одна з кімнат цього дому.

Потрапивши у помешкання, бійці ДСНС виявили тіла двох чоловіків. Вони були мертві. Як згодом з'ясувалося, загинули господар будинку та його приятель.

«Пожежу локалізували о 19:19, а ліквідували о 19:25. До боротьби з вогнем від ДСНС залучалося 7 чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки», – повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Причини цієї пожежі поки невідомі, їх з'ясовують фахівці ДСНС. Чому загинули двоє подолян – розслідуватимуть працівники поліції.

Як повідомляв NaПарижі, у перші дні зими на Вінниччині у вогні загинули двоє людей.
 

Юрій Ярмощук

17 грудня, 2018