У Жмеринці під колеса легковика потрапила дитина, поблизу Вінниці злетів у кювет мотоцикліст

Новини Вінниці / У Жмеринці під колеса легковика потрапила дитина, поблизу Вінниці злетів у кювет мотоцикліст

Обидві ці дорожні пригоди сталися протягом минулої доби. У Жмеринці 7-річна дівчинка несподівано вибігла на проїжджу частину вул. Свободи, де за мить потрапила під колеса ВАЗу, яким керував 61-річний житель цього міста.

Обидві ці дорожні пригоди сталися протягом минулої доби. У Жмеринці 7-річна дівчинка учора близько 17:00 несподівано вибігла на проїжджу частину вул. Свободи, де за мить потрапила під колеса ВАЗу, яким керував 61-річний житель цього міста. На щастя, дитина залишилася живою, але отримала травми. Її доправили у травматологію тамтешньої лікарні. Автомобіль перебуває на арештмайданчику. Слідчі з'ясовують, з чиєї вини трапилася ця пригода.

А у селі Щітки, що неподалік Вінниці, учора ввечері злетів з дороги мотоцикл «ІЖ». Ним керував 19-річний житель села Сокиринці. Він отримав травми та був доставлений в одну з вінницьких лікарень.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, відкрито два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Винуватцям ДТП загрожує до 3 років обмеження волі та позбавлення водійських прав.
 

Юрій Ярмощук

23 травня, 2018