У вихідні у Вінницькій області загорілися кілька приватних будинків. Вже відомі ймовірні причини пожеж

Новини Вінниці / У вихідні у Вінницькій області загорілися кілька приватних будинків. Вже відомі ймовірні причини пожеж

Минулими вихідними на Вінниччини загорілися три будинки. Учора в другій половині дня на лінію 101 надійшло тривожне повідомлення про пожежу в Могилеві-Подільському. 54-річний господар дому ледь не загинув: із задимленої кімнати його винесли бійці ДСНС. Стало відомо, що ймовірною причиною пожежі стала необачність під час паління. Друга пожежа трапилася тої ж доби також у Могилів-Подільському районі. Пізно ввечері спалахнув дім у селі Яришів. Рятувальники впоралися з вогнем близько опівночі. Обійшлося без жертв й постраждалих. Не обійшлося без пожеж й минулої ночі. У селі Велика Бушинка, що в Немирівському районі, близько опівночі спалахнув будинок. Ліквідували її протягом кількох годин.

Минулими вихідними в селах й містах Вінниччини загорілися три будинки. Учора в другій половині дня на лінію 101 надійшло тривожне повідомлення про пожежу в Могилеві-Подільському. 54-річний господар дому ледь не загинув: із задимленої кімнати його винесли бійці ДСНС. Стало відомо, що ймовірною причиною пожежі стала необачність під час паління.

Друга пожежа трапилася тої ж доби також у Могилів-Подільському районі. Пізно ввечері спалахнув дім у селі Яришів. Рятувальники впоралися з вогнем близько опівночі. Обійшлося без жертв й постраждалих. 

Не обійшлося без пожеж й минулої ночі. У селі Велика Бушинка, що в Немирівському районі, близько опівночі спалахнув будинок. Ліквідували її протягом кількох годин.

Як повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області, два з трьох згаданих будинків загорілися через несправне пічне опалення.
 

Юрій Ярмощук

12 листопада, 2018