У вінницьких кондукторів буде додатковий вихідний

Новини Вінниці / У вінницьких кондукторів буде додатковий вихідний

Якщо не завадить погода, то чимало вінничан відвідають культурно-розважальні заходи, які традиційно влаштовують з нагоди Дня міста. Як відомо, це свято відзначатиметься у суботу, 8 вересня. Традиційно у цей день вінничани зможуть безкоштовно їздити у трамваях, тролейбусах й муніципальних автобусах. Звісно, Вінницька транспортна компанія у збиток не працюватиме. Кошти їй, як це робилося раніше, їй відшкодують з міської скарбниці.

Якщо не завадить погода, то чимало вінничан відвідають культурно-розважальні заходи, які традиційно влаштовують з нагоди Дня міста. Як відомо, це свято відзначатиметься у суботу, 8 вересня. Традиційно у цей день вінничани зможуть безкоштовно їздити у трамваях, тролейбусах й муніципальних автобусах. Звісно, Вінницька транспортна компанія у збиток не працюватиме. Кошти їй, як це робилося раніше, відшкодують з міської скарбниці.

Міський пасажирський транспорт курсуватиме за графіком вихідного дня. Оскільки у центрі міста відбуватимуться масові заходи, то вулиці Соборну та Архітектора Артинова перекриють – з 10:00 до 19:00.

«Рух  автотранспорту  буде організовано в об’їзд  по  вулицях Хмельницьке шосе,   Магістратській  та  по  вулицях Гоголя,  Владислава Городецького,  Князів Коріатовичів. Тролейбуси маршрутів №4, 5, 10, 11, 12, 14  та автобуси №19,  24,  25  будуть рухатися через Київський міст.  Автобуси №7,  21,  22 та маршрутні таксі №7А, 21А, 22А  їздитимуть по вул. Князів Коріатовичів. Маршрутне таксі №29А,  32А  рухатимуться по вул. Театральній та Магістратській», – зазначається на сайті мерії Вінниці.
 

Юрій Ярмощук

5 вересня, 2018