У вінницьких блогерів з'явився шанс безкоштовно з'їздити на форум у Європу (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У вінницьких блогерів з'явився шанс безкоштовно з'їздити на форум у Європу (ВІДЕО)

Найвпливовіші вінницькі блогери, а також, як їх ще називають, лідери громадської думки мають шанс безкоштовно потрапити на європейський економічний форум. Спочатку їх шукатимуть, затим з них обиратимуть найкращих – тих, що мають найбільше читачів. Й декого з них запросять у Амстердам й Берлін. Як стало відомо, у нашій країні засновують «Всеукраїнський рейтинг трендмейкерів, блогерів, лідерів Yuccie». Мета цього проекту – визначити популярних інтернет-дописувачів, яким довіряє суспільство, показати їх більш широкій аудиторії та навчити заробляти на власному рейтингу. Хто ініціатор створення такого рейтингу, як визначатимуть, хто найкращий блогер? Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Найвпливовіші вінницькі блогери, а також, як їх ще називають, лідери громадської думки мають шанс безкоштовно потрапити на європейський економічний форум. Спочатку їх шукатимуть, затим з них обиратимуть найкращих – тих, що мають найбільше читачів. Й декого з них запросять у Амстердам й Берлін.

Як стало відомо, у нашій країні засновують «Всеукраїнський рейтинг трендмейкерів, блогерів, лідерів Yuccie». Мета цього проекту – визначити популярних інтернет-дописувачів, яким довіряє суспільство, показати їх більш широкій аудиторії та навчити заробляти на власному рейтингу. Хто ініціатор створення такого рейтингу, як визначатимуть, хто найкращий блогер?

Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

24 травня, 2018