У вінницький крамницях знайшли фальсифікат вершкового масла, вироблений на неіснуючому заводі (ФОТО)

Новини Вінниці / У вінницький крамницях знайшли фальсифікат вершкового масла, вироблений на неіснуючому заводі (ФОТО)

У Вінниці на прилавках місцевих магазинів неодноразово виявляли фальсифікат солодко вершкового масла. Усіх жителей міста просять будти досить уважними при купівлі даного продукту, адже «липова» продукція може бути досить небезпечною для здоров'я.

У Вінниці на прилавках місцевих магазинів неодноразово виявляли фальсифікат солодковершкового масла. Усіх жителей міста просять бути досить уважними при купівлі даного продукту, адже «липова» продукція може бути досить небезпечною для здоров'я.

Як повідомляють у Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області, на прилавках магазинів зустрічається масло селянське солодковершкове "Карпатське" 73% жиру, адреса потужностей виробництва (зазначена на упаковці) ТОВ "Коломийський молочний завод", вул. Карпатська, 21, м. Коломия, Коломийський район, Івано–Франківська область.

У відомстві застерігають перевіряти куплену продукцію, адже на території Івано–Франківської області дане підприємство не зареєстроване як потужність та взагалі не існує.

Людей просять бути обережними у виборі продуктів харчування.

— Дана продукція може бути небезпечною для вашого здоров'я! — наголошують експерти.

Ірина Заіковата

19 вересня, 2019