У вінницькому СНІД-центрі радять жінкам, які стали жертвами «маніяка з голкою» пройти обстеження у трьохденний термін

Новини Вінниці / У вінницькому СНІД-центрі радять жінкам, які стали жертвами «маніяка з голкою» пройти обстеження у трьохденний термін

У Вінниці протягом чотирьох діб до поліції звернулося чотири молоді жінки, які скаржилися, на те, що невідомий штрикав їх гострим предметом на вулиці. Напади відбувалися у двох мікрорайонах міста – Слов’янці та Старому місті.

NaПарижі повідомляв, що у Вінниці протягом чотирьох діб до поліції звернулося чотири молоді жінки, які скаржилися, на те, що невідомий штрикав їх гострим предметом на вулиці. Напади відбувалися у двох мікрорайонах міста – Слов’янці та Старому місті.

Аби убезпечити себе та бути спокійним, що таким чином не «підхопили» ніякої інфекції, зокрема гепатиту чи вірус імунодефіциту людини фахівці радять звернутися до СНІД-центру для екстреної профілактики. Звернення до мешканців Вінниці обласний центр СНІДу розмістив на сторінці у Facebook.

Водночас головний лікар центру Ігор Матковський повідомив, що жодного випадку ураження ВІЛ у такий спосіб не зафіксовано. Однак це лише первинні результати аналізів. Їх жінкам, яких штрикнув невідомий, доведеться ще раз здавати через кілька місяців.