У вінницькому МЦ «Квадрат» молодь поліпшуватиме знання з фізики

Новини Вінниці / У вінницькому МЦ «Квадрат» молодь поліпшуватиме знання з фізики

У Вінниці в молодіжному центрі «Квадрат» організовуватимуть пізнавальні курси, які допоможуть охочим поліпшити власні знання з такої цікавої науки як от фізика. Молоді люди разом розмірковуватимуть й над тим, як ці знання застосувати, зокрема для розробки якогось стартапу.

У Вінниці в молодіжному центрі «Квадрат» організовуватимуть пізнавальні курси, які допоможуть охочим поліпшити власні знання з такої цікавої науки як от фізика.

Молоді люди разом розмірковуватимуть й над тим, як ці знання застосувати, зокрема для розробки якогось стартапу.

Організатори запрошують відвідати їх тих, хто прагне спробувати себе у ролі дослідника. А також хоче знайти відповіді на багато різних питань, зокрема, як знання законів фізики може зарадити у екстремальних умовах тощо.

«Платформа неформальної освіти «KVADRAT» спільно з Донецьким національним університетом імені Василя Стуса та Студентським Братством Вінниччини розпочинає курс присвячений вивченню фізики як цікавої науки. Під час даного блоку: ми будемо руйнувати стереотипи, бачити красу математики, усвідомлювати значення та сенс фізичних теорій, а також думати командою, як на практиці з ідеї створити стартап. Крім того, протягом даного блоку будемо розв’язувати багато практичних задач та проводити цікаві досліди», – зазначається на сторінці у Facebook «Вінницький молодіжний центр «Квадрат».

Щоб долучитися до цього проекту, спочатку слід зареєструватися. Зробити це можна ось ТУТ. Перший такий освітній захід має відбутися 6 лютого, тобто у цю середу.


 

Юрій Ярмощук

4 лютого, 2019