У вінницької "Пироговки " з'явиться свій паркінг

Новини Вінниці / У вінницької "Пироговки " з'явиться свій паркінг

У Вінниці поблизу Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова облаштують паркінг для автомобілів. Паркувальний майданчик зведуть на ділянці площею 0,2968 га, яку заберуть з користування управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області і передадуть мед закладу. Відповідний проект рішення опубліковано на сайті Вінницької обласної ради.

У Вінниці поблизу Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова облаштують паркінг для автомобілів. Паркувальний майданчик зведуть на ділянці площею 0,2968 га, яку заберуть з користування управління спільної комунальної власності територіальних громад Вінницької області і передадуть медзакладу. Відповідний проект рішення опубліковано на сайті Вінницької обласної ради.

Ділянка, де облаштують паркінг для лікарні, знаходиться за адресою Хмельницьке шосе, 7 (адмінбудівля "Книжка"). Останнє слово по питанню паркінгу за обласними депутатами.

Нагадаємо, що в обласній лікарні ім.Пирогова почали діяти електронні черги.

Раніше NaПарижі повідомляв, що хірургічний корпус "Пироговки" запрацює у червні 2018 року. Якщо держава додатково виділить понад 200 мільйонів...

Катерина ГОРБАТЮК