У вінницькій «Самопомочі» прокоментували тривале перебування однопартійця у Москві

Новини Вінниці / У вінницькій «Самопомочі» прокоментували тривале перебування однопартійця у Москві

На Вінниччині розгорається скандал щодо поїздки депутата обласної ради від «Самопомічі» Євгена Власюка до Росії. В соцмережі почали передбачувати, що вінницький депутат міг поїхати на матчі Чемпіонату світу із футболу, який проходить в РФ. Насправді, всі інакше...

На Вінниччині розгорається скандал щодо поїздки депутата обласної ради від «Самопомічі» Євгена Власюка до Росії. В соцмережі почали передбачувати, що вінницький депутат міг поїхати на матчі Чемпіонату світу із футболу, який проходить в РФ. Насправді, все інакше...

Про те, що Євген Власюк не в Україні, а на території країни-агресора, видав його ж пост про прийняте на черговій сесії обради, яка відбулася минулої п’ятниці щодо звучання в освітніх закладах Вінниччини перед першим уроком Гімну України. Точніше дані геолокації на сторінці депутата у Facebook. Скріни, в яких наочно було продемонстровано, що представник від «Самопомічі» дякував за роботу колегам, які підтримали його ініціативу про гімн, саме у Москві, були розміщенні в групі «Вінницький політклуб».

Тепер у «скандальному» пості на сторінці у Євгена Власюка вже немає позначки, де саме він писав свій текст.

Журналіст NaПарижі намагався безпосередньо взяти коментар у депутата від «Самопомічі» Євгена Власюка щодо його перебування у Москві в час, коли там проходить Мундіаль. Однак абонент знаходиться «поза зоною досяжності». Натомість його однопартієць, заступник голови облради Ігор Хміль назвав «брехнею», що його колега їздив на футбол.

«Вважаю, що краще б було, щоб він спочатку прокоментував. Я телефонував до нього, та він поза зоною. Наскільки я знаю, Євген поїхав на лікування вже давно- місяця 1,5-2 тому. І про те, що він поїхав на футбол до Росії, це як мінімум брехня», - зазначив Ігор Хміль.

На лікування Євген Власюк поїхав до Росії?

«Я не знаю. Але точно можу сказати, що поїхав він не на футбол. «Роздувають» ситуацію...  Взагалі-то Євген - не футболіст і не є футбольним вболівальником», - сказав Ігор Хміль.

З власних джерел в компетентних органах NaПарижі дізнався, що депутат і досі перебуває за кордоном. Держприкордонслужбі відомо, що він покинув теріторію України, направляючись в сторону Білорусі. Також, за неофіційними даними, у РФ працює близька до Є. Власюка людина, а тема лікування обговорювалася навіть у сесійній залі, коли депутат ще був присутнім на одній з попередніх сесій. Втім, чекаємо, на поясненння самого обранця.