У вінницькій поліції відкрили кримінальне провадження через ДТП із громадським транспортом

Новини Вінниці / У вінницькій поліції відкрили кримінальне провадження через ДТП із громадським транспортом

За остаточними даними у ДТП на площі Перемоги 2 травня у Вінниці постраждало 9 осіб. Троє з них госпіталізовані. Слідство має з’ясувати причини аварії.

За остаточними даними, у ДТП на площі Перемоги 2 травня у Вінниці постраждало 9 осіб. Троє з них госпіталізовані. Слідство має з’ясувати причини аварії.

Нагадаємо, вчора NaПарижі писав про те, що о 14 годині на перехресті проспекту Коцюбинського і вулиці Замостянської зіткнулися трамвай з тролейбусом. Відомо, що тролейбус їхав за маршрутом №5 з боку залізничного вокзалу, трамвай 6-го маршруту – на вокзал.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, попередньо зіткнення відбулось під час того, як трамвай закінчував проїжджати перехрестя. Вінницьким відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту), що передбає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Усі обставини аварії будуть з’ясовані в ході слідства.

Макс Мельник

3 травня, 2019