У вінницькій поліції просять звернутися парубка, на якого в центрі міста напав водій BMW

Новини Вінниці / У вінницькій поліції просять звернутися парубка, на якого в центрі міста напав водій BMW

У вінницькій поліції зазначили NaПарижі, що по факту побиття 28 жовтня біля вулиці Соборної водієм позашляховика пішохода відкрито кримінальне провадження за ч.1 296 (хуліганство), проте без заяви постраждалого розслідування ускладнено.

У вінницькій поліції зазначили NaПарижі, що по факту побиття 28 жовтня біля вулиці Соборної водієм позашляховика пішохода відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 (хуліганство), проте без заяви постраждалого розслідування ускладнено.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області наголошують на тому, що постраждалий не звертався із заявою, і просять його це зробити. Кримінальне провадження відкрито 1 листопада.

Нагадаємо, у центрі Вінниці водій BMW спочатку не пропустив пішохода на переході, а потім побив його за «палець біля скроні». Під час сесії міськради 1 листопада мер Вінниці Моргунов звернувся до поліції з вимогою розслідувати справу водія.

Зазначимо, що ч.1 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) карається штрафом від 500 до 1000 ( до 17000 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Олег Верлан

1 листопада, 2019