У вінницькій поліції прокоментували інцидент з депутатом облради і його автівкою

Новини Вінниці / У вінницькій поліції прокоментували інцидент з депутатом облради і його автівкою

Інцидент із депутатом Вінницької облради Юрієм Семенюком, який стався 2 травня у Крижопільському районі, отримав продовження. Попри існування відео, де видно, як чоловік ззовні схожий на власника, виходить з авто саме з водійського місця, в поліції наголошують, що перевірка це не довела.

Інцидент із депутатом Вінницької облради Юрієм Семенюком, який стався 2 травня у Крижопільському районі, отримав продовження. Попри існування відео, де видно, як чоловік ззовні схожий на власника, виходить із авто саме з водійського місця, в поліції наголошують, що перевірка це не довела.

Нагадаємо, що депутата Вінницької облради застали нетверезим за кермом, а він переконував, що руками «припхав» машину. Випадок із депутатом зафіксований на відеореєстраторах. Саме тому нібито складно посилатися на різні думки очевидців та фігурантів події.   

Проте, як пояснили NaПарижі у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, у Крижопільському відділенні зазначають, що факт перебування депутата за кермом не підтвердився, оскільки автомобіль був технічно несправним. Наявних у відео кадрів недостатньо, щоб суд визнав провину чоловіка - кермування у нетверезому стані. 

Редакція вибачається за те, що тимчасово є недоступним відео, на якому видно, як людина виходить з автівки.

Олег Верлан

8 травня, 2019